День відкритих дверей для студентів коледжів в ННІ післядипломної освіти

22 березня 2019 року

 

 

     21 березня ННІ післядипломної освіти відкрив свої двері для студентів коледжів. На захід завітало понад 25 випускників, зокрема з Комунального закладу вищої освіти Київської обласної ради «Академія мистецтв», Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка, Економіко-правового коледжу Інституту бізнесу і права та Київського транспортно-економічного коледжу.

     В холі адміністративного корпусу, на з виставці-презентації факультетів і ННІ на гостей чекали першокурсники-«туристи» Ірина ДранкоОлексій ЧекорськийТетяна Бордюжан та Ярослава Сердюк, які радо ділилися з майбутніми абітурієнтами своїми враженнями про навчання в університеті та, навіть, брали інтерв’ю у майбутніх студентів!

     В актовому залі гостей привітав ректор університету Станіслав Ніколаєнко та розповів про славетну історію закладу, його структуру та місце в рейтингах вишів України, потужний професорсько-викладацький склад та матеріально-технічну базу, міжнародні зв’язки та можливість навчатися за програмами подвійного дипломування, соціальну базу університету та його перспективи.
     Ректор наголосив, що Президент України, озвучивши п’ять найголовніших та перспективних для нашої держави напрямків, зробив акцент на розвитку агропромислового комплексу, машинобудування, туризму (особливо зеленого), логістики та інформаційних технології. І з кожного з цих напрямів наш університет готує фахівців!

     Знайомство з університетом було продовжено в сучасних аудиторіях ННІ післядипломної освіти, де гостей радо зустріла адміністрація інституту та викладачі кафедри агарного консалтингу і туризму.

 

     Директор інституту Марія Кулаєць розповіла про можливості навчання зі спеціальності «Туризм», наголосивши на практичній складовій підготовки фахівців, яка забезпечена потужними зв’язками інституту з провідними туроператорами та туристичними фірмами. Заступник директора з навчальної і виховної роботи Тереза Микицей зупинилась на особливостях вступу в університет та навчанні по спеціальності «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа».

     Цікавими для майбутніх абітурієнтів були презентації та навчальний фільм професора кафедри аграрного консалтингу і туризму Тетяни Кальної-Дубінюк та доцента Олени Локутової про туристичні маршрути, розроблені по території нашого університету, особливості роботи в готельно-ресторанному бізнесі, місце туризму в сучасному світі та його успішний розвиток через якісну освіту. 

     Група студентів «Академії мистецтв», виявили бажання в подальшому навчатися в нашому університеті та написали заяви на вступ! 
     Отже, День відкритих дверей для коледжів пройшов в дружньому продуктивному спілкуванні! Бажаємо нашим майбутнім абітурієнтам успіхів на обраному шляху!

Олена Локутова,
доцент кафедри аграрного консалтингу

 


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook