Науково-практичний семінар «Безпечність харчових продуктів: законодавство, контроль, стандарти»

21 березня 2019, 9:00
НУБіП України, м. Київ, вул. Героїв оборони 15, 3 корпус, ауд 308

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ
ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ «АГРООСВІТА»
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ

ПРОГРАМА НАУКОВО-ПРАКТИЧНОГО СЕМІНАРУ
«Безпечність харчових продуктів: законодавство, контроль, стандарти»

 

Питання до розгляду

  1. Основні положення вітчизняної та міжнародної нормативно-правової бази щодо безпечності харчових продуктів.
  2. Євроінтеграційні процеси в харчовому законодавстві України: стан та перспективи.
  3. Переваги та проблеми, методи контролю мікробіологічних ризиків щодо впровадження системи НАССР на підприємствах харчової галузі України.
  4. Сучасні тенденції щодо впровадження систем управління та контролю безпечністі харчових продуктів згідно з вимогами національних та міжнародних стандартів.
  5. Практичне визначення фальсифікації молочних продуктів і сучасні методи її встановлення.
     

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook