Науково-практичний семінар «Безпечність харчових продуктів: законодавство, контроль, стандарти»
Науково-практичний семінар «Безпечність харчових продуктів: законодавство, контроль, стандарти»
21 березня 2019, 9:00
НУБіП України, м. Київ, вул. Героїв оборони 15, 3 корпус, ауд 308
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАУКОВО-МЕТОДИЧНИЙ ЦЕНТР ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ
ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ «АГРООСВІТА»
НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ
Питання до розгляду
- Основні положення вітчизняної та міжнародної нормативно-правової бази щодо безпечності харчових продуктів.
- Євроінтеграційні процеси в харчовому законодавстві України: стан та перспективи.
- Переваги та проблеми, методи контролю мікробіологічних ризиків щодо впровадження системи НАССР на підприємствах харчової галузі України.
- Сучасні тенденції щодо впровадження систем управління та контролю безпечністі харчових продуктів згідно з вимогами національних та міжнародних стандартів.
- Практичне визначення фальсифікації молочних продуктів і сучасні методи її встановлення.