У Немішаївському агротехнічному коледжі вивчали перспективи відновлювальних джерел енергії та вирощування енергетичних культур

19 березня 2019 року
     На базі Немішаївського агротехнічного коледжу відбулася зустріч директора коледжу Володимира Альохіна з провідними науковцями Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків НААН: заступником директора з наукової роботи Віктором Сінченко, головним науковим співробітником Ярославом Фучило та завідувачем кафедри генетики, селекціїі насінництва ім. проф. М.О. Зеленського НУБіП України Віталієм Жемойдою.

 

     Гості ознайомилися з навчально-виробничою базою коледжу, його потужностями і можливостями, після чого відбулося обговорення важливих питань з викладачами та студентами відділення «Аграрний бізнес». Розглядалися актуальні питання пошуку заміни традиційних енергоносіїв відновлювальними джерелами енергії та перспективи вирощування енергетичних культур на базі навчально-виробничої лабораторії «Рослинництво» ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж». Для подальшого детального вивчення технології вирощування та використання енергетичних культур коледжу були подаровані кілька примірників монографії «Енергетична верба» під редакцією доктора с.-г. наук В.М. Сінченка.


Яна Криворучко,
завідувач відділення «Аграрний бізнес»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook