Студенти-енергетики - учасники загальноміської толоки у Голосіївському парку імені Максима Рильського!

16 березня 2019 року

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України 16 березня долучився до загальноміської толоки у Голосіївському парку ім. Максима Рильського. У ролі відповідального НПП у заході прийняв участь доцент кафедри теплоенергетики Віктор Троханяк разом зі студентами-енергетиками Собко Андрієм, Халецьким Олегом, Пососем Владиславом, Олендером Павлом та Журавелем Владиславом.

У приведенні території до належного стану взяло участь близько 200 небайдужих з різних шкіл, організацій, а також ННІ та факультетів НУБіП України. Було задіяно до 30 одиниць техніки. Студенти, що долучились до робіт на території парку, пообідали смачною солдатською кашею на безкоштовній польовій кухні, весело провели час, працюючи разом заради загальної мети - благоустрою улюбленого місця прогулянок і одного із найкрасивіших парків Києва. У рамках толоки також було висаджено 25 дерев – «дуб широколистий».

Хоча погода трішки не дала завершити почате, роботи все таки було виконано достатньо. Завдяки правильній організації заходу Голосіївською районною в м.Києві державною адміністрацією та спільній праці усіх людей які були задіяні, значна територія парку зачищена та приведена в порядок.

Дякую усім учасникам толоки за активну роботу, дружню атмосферу та веселий настрій!

 

Віктор Троханяк,

доцент кафедри теплоенергетики

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook