Немішаївський агротехнічний коледж: майбутні лікарі ветеринарної медицини захистили звіти з практики

17 березня 2019 року
     Упродовж тижня на відділенні «Ветеринарна медицина» Немішаївського агротехнічного коледжу відбувся захист звітної документації за виробничу переддипломну практику.

    У заключний день відбулася навчально-практична конференція на тему: «Про результати виробничої переддипломної практики студентів ІV курсу відділення «Ветеринарна медицина» в світлі сучасних вимог Держпродспоживслужби України».

     Для участі в конференції були запрошені представники різних підрозділів Державної ветеринарної служби України та ДУ НМЦ «Агроосвіта».

     З вітальним словом до учасників звернувся директор коледжу Володимир Альохін – кандидат сільськогосподарських наук, доктор філософії в галузі державного управління. Володимир Ілліч привітав учасників конференції, побажав успішної плідної роботи, звернув увагу на тісний зв'язок теоретичних знань з практичною складовою, подякував роботодавцям за участь у підготовці майбутніх фахівців.

     Методист ДУ НМЦ «Агроосвіта» Оксана Вишневська звернула увагу на тестування студентів на базі НМЦ «Агроосвіта» та звітну документацію, яка оформляється студентами під час виконання програми ВПП.

     Завідувач сектору оцінки ризиків управління Державного контролю департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Оксана Борейко під час виступу проінформувала про діяльність Держпродспоживслужби та нові зміни в системі Державного контролю за безпечністю харчових продуктів, наголосила на тому, що фахівці повинні постійно навчатися та удосконалюватися.

 

     Андрій Межинський – заступник директора Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, в своєму виступі наголосив на ролі державної лабораторії ветеринарної медицини в забезпеченні стійкого епізоотичного благополуччя держави, запропонував звернути увагу при підготовці фахівців на лабораторну діагностику та запросив використовувати Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи як базу для проходження виробничих практик.

     Олександр Петрук – начальник Бородянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, охарактеризував епізоотичну ситуацію в районі, розповів про участь студентів відділення «Ветеринарна медицина» ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» у лікувально-профілактичних заходах по підтримці епізоотичного благополуччя на території Бородянського району, відмітив великий внесок студентів відділення в проведенні протиепізоотичних заходів в районі, подякував директору коледжу Володимиру Альохіну, завідувачу відділення Василю Овчаруку та викладачам відділення за плідну співпрацю.

     Завідувач відділення «Ветеринарна медицина» Василь Овчарук, кандидат ветеринарних наук, у своєму виступі охарактеризував бази проходження виробничих практик, узагальнив об’єм виконаних робіт викладачами та студентами, подякував роботодавцям за співпрацю.

     Комісія та роботодавці відмітили високоякісну підготовку студентів до звітної конференції. Особливо вразили виступи студентів Григорчук Віри, Ященко Євгенії, Калініченко Анастасії, Арябінської Злати, Васьків Анастасії, Книш Юлії, Охріменко Анатолія, Шашина Олександра.

     Запрошені гості подякували дирекції коледжу та викладачам відділення «Ветеринарна медицина» за запрошення, обмін досвідом, побажали успішної співпраці.

Ніна Овчарук,
методист відділення «Ветеринарна медицина»

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook