Цього тижня 265 студентів випускного курсу бакалаврату успішно пройшли ректорський контроль знань з фахових дисциплін!

15 березня 2019 року
     12 та 14 березня свої знання з комплексу фахових дисциплін перевірили 265 студентів випускного 4 курсу бакалаврату шляхом тестування у комп’ютерних класах напрямів підготовки «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування», «Енергетика та електротехнічні системи», «Правознавство», «Соціальна педагогіка», «Філологія» (англійська та німецька мови), «Деревообробні та меблеві технології», «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва» з метою їх підготовки до випускного екзамену, а надалі успішного вступу до магістратури.

     12 березня 135 студентів перевірили свої знання шляхом тестування в комп’ютерних класах. Серед них 27 студентів гуманітарно-педагогічного факультету напряму підготовки «Соціальна педагогіка», відмінні результати знань показала Тетяна Тонха, а добрі – 11 (41%) студентів, кращі серед яких Анастасія Шевченко, Анастасія Зінченко, Владислав Мальованець та Ганна Гризунова, задовільний рівень знань також у 11 студентів (41%).

     25 студентів 4 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, які навчаються за напрямом «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Студенти показали добрі знання, хоча відмінної оцінки не отримав жоден студент. Оцінки добре отримали 11 студентів (44%), найвищі показали Яна Обремська (88 балів), Катерина Калініна (83 бали), Марина Марочко (83 бали), Діана Шаповал (83 бали), Наталія Данченко, Марія Бутко, Дарина Кисіль.

     Серед 27 майбутніх фахівців-енергетиків напряму підготовки «Енергетика та електротехнічні системи» відмінників за результатами тестування 9 осіб (33 %), серед яких найвищі бали у Віталія Босика (97 білів), Олексія Середи (93 бали), Віталія Мартиненка (92 бали), Олександра Фейдака (91 бал) та інших, хорошистів – 9 осіб (33%) та 11 % задовільних результатів.

     З 54 протестованих студентів 4 курсу юридичного факультету напряму підготовки «Правознавство» відмінні результати у Дарії Українець, у 27 осіб (50%) добрі – Аліна Галушка, Денис Дубровін, Олег Чайка, Марина Онишко та інші, а у 20 осіб (37%) результати задовільні. Проте, є по кілька студентів на кожному факультеті, рівень знань яких під час тестування виявися незадовільним, що викликає стурбованість і вимагає системної роботи як студентів, так і викладачів.

     14 березня 130 студентів з різних факультетів пройшли тестування. Високі результати знань при перевірці шляхом тестування в комп’ютерних класах 49 студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів напряму підготовки «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», відмінні результати знань показали 10 осіб (20%), що є одним з найкращих результатів серед усіх протестованих. Максимальний відмінний результат у 100 балів у Елли Оторубчак, кращими є також Дарія Буланова, Ольга Левченко, Михайло Присіч, Анна Патрижна, Богдан Москвич, Валентина Хижняк, Руслан Саєнко, Марина Яворська та Надія Сьомченко. Оцінки «добре» у 25 студентів (51%), задовільний рівень знань у 13 студентів (27%).

 

     У цей же день перевірили свої знання 33 студентів 4 курсу напряму підготовки «Філологія» (англійська та німецька мови) відмінні результати у 3 осіб (10%) – це Юлія Закатей, Анастасія Грязнова та Анастасія Казімір, у 12 осіб (36%) добрі – Ольга Іськова, Руслана Бондар, Марія Дмітрієва, Юлія Гуща та інші та у 12осіб (36%) результати задовільні.

     36 студентів 4 курсу механіко-технологічного факультету, які навчаються за напрямом «Процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва». Студенти показали гарний рівень знань, відмінні оцінки у 21 студента – найвищі по 100 балів у Віталія Бобко, Олександра Швидуна, Олександра Капленка та Івана Олексина, добрі отримали 10 студентів, і лише 3 – задовільні.

     Дещо нижчі результати показали 9 студентів ННІ лісового та садово-паркового господарства напряму «Деревообробні та меблеві технології», відмінних результатів не показав ніхто, добрі 11% студентів, кращим з яких є Костянтин Деньгуб, задовільні 2 (22%). Проте, є рівень знань яких під час тестування виявися незадовільним, що викликає стурбованість і вимагає системної роботи як студентів, так і викладачів.

     На тестуванні студентів були присутні та спільно з центром дистанційних технологій навчання опікувалися організацією цією роботи – начальник навчального відділу Оксана Зазимко, заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова, начальник відділу Дмитро Мотринчук та провідний фахівці навчального відділу Наталя Ястремська та Тетяна Шатець. Від факультетів та ННІ організацію проведення тестування студентів координували: декани Олена Яра, Вадим Кондратюк, заступники деканів та директорів ННІ Руслан Кононенко, Сергій Грищенко, Олена Улютіна, Юлія Рибалко, Ігор Болбот, Ярослав Рудик, Ольга Кулинич – куратор 4 курсу юридичного факультету, відповідальна від факультету за ІКТ Наталія Свириденко, а також завідувачі випускових кафедр.

Тестування триватиме ще і наступного тижня!
Тому бажаємо нашим студентам показати високі результати знань у фахових дисциплінах!

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook