Успіх збірної команди НУБіП України з боксу на змаганнях Чемпіонату м. Києва серед студентів

15 березня 2019 року
     З 28 лютого по 02 березня в спортивному комплексі Київського національного університету будівництва і архітектури відбувався Чемпіонат міста Києва з боксу серед студентів, присвячений пам`яті майстра спорту СРСР, заслуженого тренера та педагога України, судді міжнародної категорії Валерія Григоровича Богуславського.

     У змаганнях брали участь студенти-боксери із 16-ох вишів столиці. Збірну команду НУБіП України представляли 9-ть учасників у різних вагових категоріях під керівництвом тренерів, майстра спорту України з боксу Віталія Севрука та старшого викладача кафедри фізичного виховання Сергія Бурка.

     У запеклих поєдинках наші спортсмени змогли вибороти призові місця. Так, першим став Степан Карапетян (юридичний факультет), срібна нагорода дісталася Максиму Ковальчуку (агробіологічний факультет), а третім на п’єдестал пошани піднявся студент факультету тваринництва та водних біоресурсів – Володимир Таран. Також у п`ятірку найкращих увійшли – Богдан Суржок (юридичний факультет) та Ростислав Майстренко (механіко-технологічний факультет).

Вітаємо наших студентів-боксерів та тренерів з перемогою і бажаємо подальших успіхів!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook