СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ПРИЙНЯЛИ АКТИВНУ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ З ГИРЬОВОГО СПОРТУ

14 березня 2019, 11:35

Гирьовий спорт — силовий вид спорту, який ґрунтується на підніманнях гир (гирі) максимальну кількість разів за визначений проміжок часу згідно з правилами змагань у двох змагальних вправах (двоборство: поштовх, ривок) або в одній (поштовх довгим циклом).
13 березня 2019 року 12 студентів факультету ветеринарної медицини взяли участь у змаганнях у рамках 62-ої спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року з гирьового спорту.
Змагання особисто-командні. У змаганнях брали участь збірні команди студентів ННІ, факультетів. Склад команди: без обмежень, змагання проводилося серед чоловіків у 7 вагових категоріях: 60, 65, 70, 75, 80, 90, +90 кг і серед жінок у 3 вагових категоріях: до 60 кг, до 70 кг, +70 кг.
Визначалися у кожній ваговій категорії за найбільшою сумою підйомів особиста першість. Командний залік визначався за найбільшою сумою очок набраних 6-ма кращими спортсменами команди за таблицею Сінклера.
Студенти гідно представили факультет. Так, серед чоловіків Дунський Тарас зайняв 3 місце у ваговій категорії до 70 кг., Короткий Олександр зайняв 3 місце у ваговій категорії до 90 кг, а Короткому Василю не хватило два піднімання щоб посісти 3 місце у ваговій категорії +90 кг.

Серед жінок маємо два 2-х місця:  Єнєва Ганна — у ваговій категорії до 60 кг, Антонюк Марія — у ваговій категорії до 70 кг. В командному заліку наш факультет посів 4 місце.


Вітаємо переможців і всіх спортсменів, які взяли участь в таких не легких змаганнях, та бажаємо подальших перемог і не зупинятися на досягнутому.
Також хочеться подякувати вболівальникам за підтримку команди факультету ветеринарної медицини.

Відповідальний за спортивно-масову роботу
факультету ветеринарної медицини Т. Савчук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook