Продовжують надходити листи–подяки від роботодавців

8 березня 2019 року

 На ім’я ректора НУБіП України С. Ніколаєнка надійшов лист-подяка від Валерія Бондаря − керуючого партнеру Міжнародної аудиторської компанії HLB UKRAINE – підрозділу Головного офісу мережі HLB International (London, UK), який надає кваліфіковані консалтингові, бухгалтерські, аудиторські та супутні послуги по всьому світу.

     


У листі висловлено повагу й подяку ректорату, професорсько-викладацькому складу університету й, зокрема, кафедри обліку та оподаткування за високий рівень фахової підготовки студентів спеціальності «Облік і оподаткування».


Зокрема, високоосвіченість, наполегливість, вміння працювати в команді продемонстрували Владислав Альошин та Яна Барановська − магістри першого року навчання. Вони, ще будучи бакалаврами, пройшли конкурсний відбір на стажування до компанії, а нині у вільний від навчання час працюють асистентами досвідчених аудиторів, сертифікованих на міжнародному рівні. Студенти поєднують навчання і практичну діяльність, під час якої залучаються до аудиторських офісних перевірок великих компаній різної галузевої приналежності, формують адміністративну частину робочої документації (прийняття клієнта, формування запитів, анкет), виконують процедури з планування аудиту). В. Бондар відмітив фахові компетенції, професійну свідомість і поведінку, комунікативні здібності, відповідальність й толерантність студентів НУБіПу. 
Висловлюємо й свою глибоку вдячність керуючому партнеру та усьому колективу Аудиторської компанії HLB Ukraine за високу оцінку та визнання рівня підготовки фахівців з обліку, аудиту й оподаткування, їх професійно-комунікативних компетентностей. Ми щиро сподіваємося, що в майбутньому Ви й надалі залишитесь нашими партнерами. Співпраця бізнесу й освіти в напрямку інтеграції теорії і практики, розвитку дуальної освіти забезпечить високий рівень академічних знань, якісну підготовку фахівців європейського рівня.

   Лист-подяка


Євгенія Калюга, 
завідувач кафедри обліку та оподаткування

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook