Тренінги для школярів Києва: допомагаємо обрати фах правильно

9 березня 2019 року

     Дві кафедри факультету аграрного менеджменту – виробничого та інвестиційного менеджменту і маркетингу та міжнародної торгівлі – започаткували спільний пілотний проект щодо розвитку співпраці зі школами Києва через проведення тренінгів. 6 березня у його межах пройшов тренінг з маркетингу та менеджменту для школярів середньої школи № 166 м. Києва (з якою, до речі, підписано договір про співробітництво).

 

     Доценти Катерина Алексеєва і Олена Четверик запропонували одинадцятикласникам відчути себе експертами і на основі методу експертних оцінок визначити якість мультифруктових соків відомих в Україні торгових марок.
     А потім обговорили переваги навчання на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України: наявністю сучасних освітніх програм, особливості та кваліфікаційні вимоги до менеджера, project-менеджера і маркетолога, можливості працевлаштування, які відкриває активна співпраця з роботодавцями, перспективи отримання подвійних дипломів завдяки паралельному навчанню в європейських університетах-партнерах, наявні практики за кордоном, можливість паралельно навчатися на одній з найбільших в Україні кафедрі військової підготовки. Зацікавлені заповнили анкети та надали свою контактну інформацію для подальшого спілкування.

     Представниці університету поспілкувалися з директором школи Світланою Панько та її заступницею Катериною Оліфер щодо перспектив розширення співпраці, зокрема через створення нових інформаційних зв’язків з батьками абітурієнтів.

Лідія Шинкарук, Руслан Буряк

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook