НУБіП – активний учасник міжнародного семінару з інновацій та сталого розвитку у Франції

5 березня 2019 року
     В університеті м. Ліль, Франція з 4 по 8 березня проходить міжнародний семінар на тему «Інновації та сталий розвиток у формі міжнародного тижня інтернаціоналізації», який фінансується програмою Еразмус+.

 

     На форумі представлено понад 50 учасників з 19 країн та 23 університетів. У програмі передбачено обговорення питань інновацій в освіті, розвитку партнерства у рамках програми Еразмус+, знайомство з університетськими розробками та проектами з питань сталого розвитку суспільства.

     Університет міста Ліль був заснований у 1875 році і налічує понад 30000 студентів. Міжнародна співпраця університету базується на партнерстві з 440 університетами і установами з 120 країн світу. Кількість іноземних студентів – понад 6000. Щороку близько 5000 тисяч студентів беруть участь у міжнародних програмах мобільності, обміну та стажування. НУБіП України співпрацює з ISA Lille, який входить до університетського центру, і готує інженерів для сільського господарства. Наразі 12 студентів нашого вишу уже навчаються тут отримуючи стипендію програми Еразмус+.

 

     У найближчих планах започаткувати програму подвійних дипломів між нашими університетами, що і є однією з ключових тем обговорення під час перебування проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука в університеті м. Ліль.

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook