Студенти Ірпінського економічного коледжу спробували свої сили на інтелектуальному рингу

5 березня 2019 року

«Найкраще з усіх скарбів - ЗНАННЯ!
Його не можна ні вкрасти,
ні загубити, ні знищити!»
Г.Сковорода

     У Відокремленому підрозділі Національного університету біоресурсів і природокористування України «Ірпінський економічний коледж» постійно ведеться пошук різноманітних форм і методів організації та проведення профорієнтаційної роботи серед учнівської молоді.

     З метою розвитку інтелектуальних здібностей студентів і школярів, активізації роботи з профорієнтації учнівської молоді, 2 березня 2019 року у коледжі проведено «Весняний кубок - 2019» інтелектуальної гри «Брейн-ринг».
     У заході взяли участь команди учнів Немішаєвської ЗОСШ І-ІІІ ступенів №1, Ірпінської СЗСШ І-ІІІ ступенів №1 художнього профілю ім. А.С. Макаренка, Бородянської СЗОШ І-ІІІ ступенів №1, Софіївсько – Борщагівського НВК Києво-Святошинського р-ну, Ірпінського НВО «ІЛІТ – МАН», Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5, Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я», Лебедівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Вишгородського р-ну, студентів Ірпінського державного коледжу економіки та права і ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж». Всього у грі взяли участь 72 особи.

     Програму заходу підготували викладачі загальноосвітніх предметів Олена Бідун та Людмила Клименко, які обрали цікаву тематику питань із завданнями різного рівня складності загальноосвітньої підготовки.
     Виконуюча обов’язки директора коледжу Наталія Володимирівна Ільченко привітала учасників команд та усіх присутніх з початком інтелектуальних перегонів, подякувала за сприяння участі адміністрації навчальних закладів, чиї команди прибули до коледжу, й побажала яскравих перемог.

     Брейн-ринг було проведено за підтримки проекту Дарини Катькало «Irpin TraveL», фармацевтичного підприємства ТОВ «Натур+» та Ірпінської кондитерської «Заїр». Апеляційну комісію очолила викладач коледжу, к.е.н. Валентини Вдович. Технічний супровід заходу здійснював молодий викладач Олександр Ясінський.
     У запеклій боротьбі всі учасники гри намагалися довести, що саме вони є найсильнішими інтелектуалами. У залі вирували емоції, гравці намагалися якнайшвидше знайти відповіді на непрості запитання ведучого брейн-рингу – вчителя Ірпінського НВО «ІЛІТ – МАН» Івана Нечипорука.

     У ході гри члени команд продемонстрували високий рівень знань, кмітливість, отримали позитивні емоції та задоволення. У результаті зіграних турів визначились переможці: перше місце посіла команда Вишгородської спеціалізованої школи «Сузір’я», друге почесне місце розділили команди Ірпінської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 «Дещо з Ворзеля» та Лебедівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів «Big mind», а третє – команда Немішаєвської ЗОСШ І-ІІІ ступенів №1 «Фіксики» і команда ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж».
     Переможців нагородили кубками та медалями, усі команди – грамотами й солодкими призами, а також вручили буклети з інформацією про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у коледжі.

     Адміністрація коледжу висловлює глибоку вдячність вчителям і викладачам, які підготували учасників, підтримували своїх вихованців та мали можливість бути присутніми на змаганні інтелектуалів.
     Сподіваємося, що всі отримали справжню насолоду від гри. Віримо, що учасники використають свої знання в подальшому навчанні, а наш коледж стане для них тим закладом, де можна в майбутньому отримати справжню професію, стати фахівцем своєї справи та гідним громадянином країни.


Андрій Сиротенко,
заступник директора з виховної роботи
Ірпінського економічного коледжу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook