Сергій Половко, Анастасія Галінська та Ольга Гаврилюк представлятимуть університет в ІІ етапі всеукраїнських олімпіад з маркетингу та аграрного маркетингу

4 березня 2019 року

     Другий рік поспіль маркетологи університету мають можливість позмагатись в сфері професійних знань за перемогу на двох олімпіадах – із спеціальності «Маркетинг» та дисципліни «Аграрний маркетинг». Саме визнання важливості ролі аграрного маркетингу для розвитку нашої держави в минулому році спонукало до започаткування Всеукраїнської олімпіади з цієї дисципліни. І наші студенти підтвердили високий рівень професійної маркетингової школи НУБіП та вибороли 2-ге і 3-тє місця з дисципліни «аграрний маркетинг» і 2-ге – із спеціальності «Маркетинг».

     А днями кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі організувала і провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2018-2019 н.р. серед студентів спеціальності «Маркетинг». Перемогу в ньому серед бакалаврів здобув Сергій Половко, 2-ге місце – Борис Полотняк, 3-тє – Анастасія Година. Серед магістрів кращі знання продемонструвала Анастасія Галінська, Ольга Гаврилюк стала другою.

 

     Олімпіада з дисципліни «Аграрний маркетинг» теж виявила кращих. Ними стали четвертокурсники факультету аграрного менеджменту Сергій Половко (1-ше місце), Юлія Рибачук, Вікторія Чехівська (2-ге) і Борис Полотняк (3-тє) та магістри Ольга Гаврилюк (1-ше місце), Анастасія Галінська (2-ге) і Дмитро Білоруцький (3-тє).

     Призери представлятимуть університет у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності «Маркетинг» в Одеському національному політехнічному університеті (4-5 квітня 2019 р.) та навчальної дисципліни «Аграрний маркетинг» у Таврійському державному агротехнологічному університеті (м. Мелітополь, 22-24 травня 2019 р.). Бажаємо переможцям успіху!

Олена Бабічева, Алла Рябчик,
доценти кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook