Студенти гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України відвідали перші Всеукраїнські ігри з єдиноборств «Combat Games-2019»

1 березня 2019 року

28 лютого в Київському Палаці спорту відбулись перші Всеукраїнські ігри з єдиноборств серед школярів Combat Games-2019, організаторами яких виступили  Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України та ГО «Українська федерація учнівського спорту». Сombat Games-2019 проводилися з метою стимулювання розвитку фізичної культури та спорту у закладах загальної середньої освіти та популяризації таких видів єдиноборств, як боротьба вільна та греко-римська, дзюдо, карате та тхеквондо. У відбірковому етапі змагань взяли участь 7200 дівчат і хлопців з 24 регіонів України та міста Києва. 1100 з них сьогодні змагалися за путівки на Всесвітні ігри з єдиноборств серед школярів ISF World School Combat Games-2019, які з 16 по 21 червня 2019 року відбудуться в Будапешті (Угорщина).

 

Делегація НУБіП України у складі студентів гуманітарно-педагогічного факультету, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри психології, Дмитра Костюка та викладача кафедри фізичного виховання, Олени Отрошко теж долучилися до свята спорту, сили і мужності, у якості вболівальників, де отримали заряд позитивних емоцій та бадьорості, а найкращі школярі-єдиноборці України палку підтримку під час своїх виступів.

Бажаємо переможцям змагань та їх тренерам вдало представляти нашу країну на міжнародних змаганнях!

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook