Уряд ухвалив стратегію розвитку медичної освіти

1 березня 2019, 11:43

Міжнародні протоколи в навчанні, високий прохідний бал до медуніверситету, чесний і прозорий розподіл на інтернатуру та боротьба з недоброчесністю — все це стане реальним в медичній освіті.
Вчора Уряд ухвалив Стратегію розвитку медичної освіти. Вперше в історії незалежної України офіційно затверджено документ, який передбачає комплексний та перспективний підхід до змін в медичній освіті. Тепер маємо план дій на наступні 10 років.
Стратегія враховує сучасний стан медичної освіти в Україні. Щоби розробити її план, було визначено кількісні та якісні показники нинішнього рівня медосвіти, зокрема було проведено 15 фокус-груп в різних регіонах України. Також Стратегію схвалили міжнародні експерти. https://goo.gl/keW1Cs
Докладніше про кожен напрям змін у медичній освіті читайте на сайті Міністерство охорони здоров'я України: https://goo.gl/SHcYhg

Про цю подію повідомила на своїй сторінці у Facebook (https://www.facebook.com/ulanasuprun/posts/2293280400956514?__tn__=K-R) в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун 28 лютого 2019 р.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook