Результати відкритого практичного заняття з дисципліни "Англійська мова" старшого викладача кафедри англійської філології Ямнич Н.Ю.

27 лютого 2019 року
ауд. 104, навчальний корпус № 11

27 лютого 2019 року о 10.05 в ауд. 104, к.1 відбулося відкрите практичне заняття старшого викладача кафедри англійської філології Ямнич Наталії Юріївни з дисципліни «Англійська мова» зі студентами 2 курсу факультету інформаційних технологій спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» на тему: «Artificial Intelligence». Заняття було проведено відповідно до плану проведення відкритих занять викладачами гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.

На занятті викладач використовувала різноманітні методи та прийоми, зокрема сучасні технічні засоби навчання для демонстрації інформативного відео з ресурсу YouTube, що допомогло студентам показати чудову результативність та високий рівень володіння матеріалом та вміння застосовувати його на практиці. Студенти володіли лексикою з теми в повному обсязі, виконували письмові завдання, аналізували відео та текстовий матеріал та на його основі вели діалогічне та монологічне мовлення.

Основні цілі завдання були досягнуті. Викладач показала високий науковий рівень володіння навчальним матеріалом, культуру мови, вміння володіти аудиторією. Заняття було логічно побудоване та проведене на високому методичному рівні і заслуговує на високу оцінку.

М. Гладченко

кандидат пед. наук

доцент кафедри англійської філології

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook