На економічному факультеті обрали Міс факультету 2019

27 лютого 2019 року
     21 лютого – день, коли земля зупинилась, а потім знову почала обертатися, але вже набагато швидше! А все тому, що в цей день відбулася найяскравіша, найемоційніша та найочікуваніша подія весни для студентів економічного факультету – «Міс ЕФ 2019».

     У конкурсі взяли участь 10 красунь, представниць усіх спеціальностей. Для того щоб здобути звання «Міс Економічний факультет – 2019»дівчатам потрібно було якнайкраще представити себе у таких конкурсах:

  1. «Українське знайомство»,
  2. «Офіційний стиль»,
  3. «Інтелект»,
  4. «Талант-шоу»,
  5. « Дефіле у вечірніх сукнях».

     Учасниць конкурсу оцінювало вимогливе, об’єктивне та компетентне журі, яке представили декан економічного факультету, голова журі Анатолій Діброва, начальник відділу виховної роботи і студентських справ Анна Хижняк, заступник директора ННІ лісового і садово-паркового господарства з навчальної та виховної роботи Олександр Соваков, голова студентської організації факультету Антоніна Мусій і «Красуня ЕФ-2017» та «Віце-міс НУБіП-2018» Людмила Сорочук.

     Під час дебюту красуні-економістки вийшли на сцену в українських сукнях. Паралельно, ведучі знайомили глядачів з конкурсантками, розповідаючи про дівчат у віршах та прозі, серйозно та з гумором. Тендітні, красиві, ніжні, талановиті дівчатка намагалися показати себе у найвигіднішому світлі, продемонструвати артистизм та світ своїх захоплень.
     Під час конкурсу під назвою «Офіційний стиль» дівчата втілили у життя те, про що писали класики, такі як Шекспір: «Троянда пахне трояндою, хоч трояндою її назви, хоч ні»....от і наші дівчата: у що їх не вдягни – однаково прекрасні. 
     А під час інтелектуального конкурсу юні красуні ще раз підтвердили слова Авраама Лінкольна, про те, що зовнішня краса невіддільна від внутрішньої – інтелектуальної, вражаючи присутніх у залі змістовними та неординарними відповідями.

     У найяскравішому конкурсі «Талант-шоу» наші леді чудово проявили творчу натуру і талант. Індивідуальність та талановитість учасниць потоком струмували в залу, приголомшуючи і зачаровуючи членів журі та глядачів. Від різноманіття талантів голова йшла просто обертом. Були і танці, і співи, і гра на фортепіано та гітарі... 
     І звичайно ж, у фіналі глядачі побачили «Дефіле у вечірніх сукнях», де учасниці змогли підкреслити свою зовнішні дані сучасними і стильними сукнями. Після чого журі вирушили підбивати підсумки конкурсу.

     «Міс ЕФ» – не просто змагання за титул: на цьому конкурсі учасники зі своєю групою підтримки дарують оточуючим море позитиву, посмішок і відмінного настрою. Усе це завдяки спільній творчій діяльності, яка створює всеосяжну дружню і креативну атмосферу, що, в свою чергу, підтримує у студентському середовищі значимість ідеалів дружби, взаємної підтримки, чесної гри і доброго ставлення один до одного, навіть у ситуації суперництва.

     Традиційно у цьому заході, як і в усіх інших, взяли участь золоті голоси рідного економічного факультету – Валентин ЖульНаталя Борисенко та Богдана Матуся.
     Конкуренція була присутня, але яскраві вбрання, радісні емоції, сміх, бурхливі оплески уболівальників перемогли – здавалося, атмосфера в залі вибухала веселощами, не обминувши нікого із присутніх. Учасниць конкурсу палко підтримували їх друзі та одногрупники.

     Як завжди, журі довелося непросто – усі учасниці були гідні головного титулу. Але конкурс є конкурс, і, дотримуючись правил гри, були визначені переможці: в таких номінаціях:

Міс "Грація" – Співак Анжеліка (№3), 
Міс "Романтичність" – Лось Вероніка (№2),
Міс "Чарівність" – Ворона Ангеліна (№10),
Міс "Ніжність" – Тука Христина (№1), 
Міс "Елегантність" – Шкель Марина (№4),
Міс "Неповторність" – Яковишина Іванна (№8),
Міс "Посмішка" – Павленко Яна (№5),
Міс "Артистичність" – Москалець Оксана (№7),
Міс "Королева танцю" –Дорошок Юля(№6),
Міс "Гламур" – Ахрамєєва Ярослава (№9).

     А далі головне: звання «Міс глядацька симпатія» завоювала Оксана Москалець, а «Віце-міс ЕФ» стала Яна Павленко.

     Найкраще себе проявила та отримала найвищу нагороду «Міс економічного факультету» Ангеліна Ворона.

     Дякуємо адміністрації економічного факультету за фінансову підтримку в організації конкурсу, завідувачу кафедри культурології Ірині Майданюк за підтримку ініціатив студентської організації, директору ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадію Ржевському за подарунки для глядачів конкурсу. Бажаємо усім нам подальших життєвих і творчих успіхів, професійних злетів, гарного настрою, чудових емоцій та яскравих вражень. 
А ми щиро вітаємо всіх учасників, бажаємо їм подальших успіхів та чекаємо нових учасників у наступному році!

Мусій Антоніна,
голова студентської організації економічного факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook