Інженерна справа: в оновлену лабораторію – нове сучасне зварювальне обладнання

26 лютого 2019 року
     Кафедра надійності техніки факультету конструювання та дизайну отримала зразки сучасного зварювального обладнання, яке стало основою матеріально-технічного оснащення оновленої навчальної лабораторії зварювання.

     Студенти, які навчаються за спеціальностями «Галузеве машинобудування», «Будівництво та цивільна інженерія» факультету конструювання та дизайну, «Агроінженерія» механіко-технологічного факультету не лише зможуть ознайомитись з технічними характеристиками, але й наочно побачити зовнішній вигляд та технологічні можливості сучасного зварювального обладнання, що широко застосовується при відновленні та ремонті деталей сільськогосподарської техніки.

     Зварювальне обладнання буде також ефективно використовуватись студентами магістрами при проведенні наукових досліджень, виконанні оригінальних магістерських робіт, підготовки студентських робіт. Вже в поточному семестрі студенти магістратури, які навчаються за новою освітньо-професійною програмою «Технічний сервіс машин та обладнання» зможуть закладати отримані зразки обладнання при проектуванні технологічних процесів та підприємств технічного сервісу.

     Колектив кафедри надійності техніки висловлює щирі слова вдячності керівництву університету за покращення матеріально-технічної бази та можливість підвищити якість професійної і практичної підготовки студентів.

Андрій Новицький,
доцент кафедри надійності техніки
Юрій Лисіков,
завідувач лабораторіями кафедри надійності техніки  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook