Студенти факультету аграрного менеджменту відвідали виставку «Агро Весна 2019»

25 лютого 2019 року

 21 лютого студенти першого, третього курсу та магістри спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» факультету аграрного менеджменту разом зі своїми кураторами доцентами кафедри менеджменту ім. проф. Й.С.Завадського Аліною Троян та Ганною Харченко відвідали Міжнародну виставку «Агро Весна 2019».

 

 

Дана подія об’єднувала три спеціалізовані виставки «Зернові технології», «Agro Animal Show» та «Фрукти. Овочі. Логістика», в рамках яких були проведені цікаві заходи та  представлені новітні технології в рослинництві і тваринництві.

 

Студенти були вражені масштабами виставки, адже тут було представлено понад 530 провідних компаній з 23 країн світу. 
 
 
Магістри кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського діляться враженнями від виставки:
-Такі виставки є корисними і для спеціалістів у галузі сільського господарства, які цікавляться сучасними тенденціями та намагаються впроваджувати їх у процесі своєї діяльності, і для студентів, які стоять перед вибором свого майбутнього. Подібні заходи є важливими для майбутніх абітурієнтів, адже вони руйнують стереотипи про низький рівень престижності роботи в аграрній сфері, спонукають та заохочують молоде покоління займатися розвитком сільського господарства, адже відомо, що саме аграрна сфера є основою стабільної економіки країни. Ця виставка показує, що час не стоїть на місці, а нові технології та ідеї були і будуть необхідною складовою майбутнього прогресу.
Анна Лагута
 
-Сьогодні, наша група магістрів відвідала міжнародну виставку «Агро Весна 2019». Ми побачили багато нової і потужної агротехніки та були вражені представленими інноваційними технологіями, що безперечно покращать  роботу в сільському господарстві.
Безпосередніми учасниками заходу були випускники нашого факультету, а також наші колеги-студенти , які представляли компанію АrmaTraс.  Дуже круто бачити "своїх" серед кращих!   
Катерина Тараненко
 
Студенти залишились задоволені відвідуванням виставки та сповнені позитивних емоцій повернулись в аудиторії. 
 
Тетяна Балановська, 
професор кафедри менеджменту
 ім. проф. Й.С. Завадського
 
 
 
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook