Співпраця з роботодавцями, дні відкритих дверей, позиціювання у рейтингах та розширення міжнародної співпраці – у фокусі ректорату

25 лютого 2019 року
     25 лютого 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Цього тижня увага буде приділена організації навчального процесу, виховним та статутним заходам. Заплановано проведення ректорату, вченої ради, наради з планування, зустрічі зі студентським активом, інтелектуальних дебатів, вечору знайомств, чемпіонату гумору тощо.

 

     Сьогодні пройде і засідання оновленого складу навчально-методичної ради, зазначив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. На її розгляд винесено десять питань, які так чи інакше стосуються поліпшення навчального процесу. Також триває підготовка інформації для рейтингу «ТОП-200 Україна», який щороку публікує список найкращих університетів країни. Головною ж подією березня у профорієнтаційній роботі стануть дні відкритих дверей: 21 – для випускників коледжів і технікумів, а 28 – для школярів.

     Учений секретар Оксана Барановська доповіла про особливості проведення засідання вченої ради і наради з планування. Вони будуть проходити на базі ННІ лісового і садово-паркового господарства, в аудиторії 69 навчального корпусу №1. У п’ятницю, 1 березня, зустріч учасників наради з планування біля навчального корпусу №3 об 11 годині.

     Заступник голови Студентської організації Євгенія Дошка повідомила про проведення другого етапу інтелектуальних дебатів цього тижня, а також вечору гумору 27 лютого. А на четвер заплановано провести зустріч керівників студентського активу з ректором Станіславом Ніколаєнком.

     Начальник відділу співпраці з навчально-дослідними господарствами та організації практичного навчання Василь Туринський доповів про готовність до весняних польових робіт. За його словами озимі у відмінному стані, розробляється план їхнього підживлення.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про перемовини з представниками французького університету Ла Саль щодо запровадження програми подвійних дипломів і академічних обмінів. Минулого тижня НУБіП подав п’ять заявок-проектів в рамках програми ERASMUS+. Також готовий для обговорення і затвердження новий порядок організації відпочинку студентів і співробітників університету в СОТ «Академічний», що на березі Чорного моря.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на ремонтних роботах: в навчальному корпусі №1 завершується облаштування холу, а в гуртожитку №4 в 74 кімнатах розпочато заміну фурнітури на вікнах.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Оксані Барановській – підготувати необхідні матеріали до засідань статутних органів. Сергію Кваші – виважено підходити до відкриття нових спеціальностей, враховуючи потреби ринку праці, організувати дня відкритих дверей, активізувати залучення учасників олімпіади для вступу в університет, у березні провести засідання рад роботодавців факультетів та ННІ, контролювати ситуацію з відрахуванням студентів, не допускаючи підписання наказів без діалогу з батьками. Вадиму Ткачуку – координувати подачу інформації до міжнародного рейтингу QS.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook