ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА СТУДЕНТІВ МАГІСТРАТУРИ В МІСТІ ВИШНЕВОМУ

24 лютого 2019, 18:55

 

Студент магістратури 2-го року навчання, факультету конструювання та дизайну, Новицький Ю.А., який виконує магістерську роботу на кафедрі надійності техніки, під керівництвом доцента Ружила З.В. долучився до профорієнтаційної роботи, яка проводиться на кафедрі.
Юрій Новицький, випускник Вишнівської ЗОШ №2, Києво-Святошинського району Київської області відвідав свою alma mater, де зустрівся з учнями 11 класу та презентував інформаційний матеріал про Національний університет біоресурсів і природокористування України та факультет конструювання та дизайну. Учні прослухали розповідь про основні напрямки діяльності факультету та кафедри надійності техніки, інноваційні технології, що використовуються у навчальному процесі.
Учнів 11-го класу Вишнівської загальноосвітньої школи №2 зацікавила можливість отримання вищої освіти в НУБіП України за спеціальностями «Галузеве машинобудування» та «Будівництво та цивільна інженерія».
Майбутніх випускників також зацікавила інформація про олімпіаду, яка традиційно проводиться в університеті в два етапи: І етап – дистанційно у березні; ІІ етап – 4 квітня в НУБіП України. Учасники олімпіади мають можливість отримати додаткові бали при вступі на навчання в НУБіП України.
На першому курсі факультету за спеціальністю «Галузеве машинобудування» також навчається випускник Вишнівської загальноосвітньої школи №2 Євгеній Осадчий, який виборов це право у 2018 році.
Науково-педагогічні працівники кафедри надійності техніки чекають на зустріч з учнями у день відкритих дверей в НУБіП України ‒у березні та 4 квітня – на олімпіаді.

 

Доцент кафедри надійності техніки Новицький А.В.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook