В університеті проходить I етап Всеукраїнської студентської олімпіади з «Педагогіки» та «Професійної освіти»

24 лютого 2019 року
     За останні 11 років, а саме стільки студенти НУБіП беруть участь у ІІ етапі олімпіади з «Педагогіки», вони ставали не тільки учасниками, а й неодноразовими її переможцями. Наші вихованці тричі завойовували 1 місце (Чуманова Олена, Наконечна Ольга, Місяченко Ірина), та шість разів 3 місце (Вовковінська Юлія, Вегера Ярослава, Федосова Вікторія, Шульга Марина, Ткаченко Ірина (двічі), 3 командне місце – Федосова Вікторія і Капітан Олександра).

     В минулому році студенти НУБіП України вперше взяли участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді зі спеціальності «Професійна освіта» і зразу ж голосно заявили про свої переваги, виборовши 2 місце. Нагадаємо, що нашими суперниками на олімпіаді з «Професійної освіти» були також педагогічні заклади, а саме: Київський університет імені Бориса Грінченка, Національний педагогічний університет імені М.П.Драгоманова, Південноукраїнський національний університет імені К.Д.Ушинського, Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка та інші. Не зважаючи на це, наша студентка, Бондаренко Марина Миколаївна, вихованка випускової спеціальності кафедри педагогіки «Освітні педагогічні науки» (Педагогіка вищої школи) значно випередила своїх найближчих переслідувачів і посіла друге місце (перше місце вибороли харків’яни – приймаюча сторона).

     2019 рік не став виключенням, і знову наші вихованці гартують волю, вигострюють «бритву» інтелекту та розширюють свою ерудицію у відбіркових внутрішньо університетських етапах олімпіади готуючись посісти призові місця на всеукраїнському рівні.
     Традиційно у лютому проходить І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Педагогіка» та «Професійна освіта». Цього разу в олімпіаді беруть участь студенти гуманітарно-педагогічного факультету різних спеціальностей: «Освітні, педагогічні науки» (Педагогіка вищої школи), «Професійна освіта» (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства), «Соціальна робота».

     За її підсумками буде визначено переможців, які представлятимуть НУБіП України на ІІ етапі Всеукраїнських студентських олімпіад з навчальної дисципліни «Педагогіка» (Національний університет «Львівська політехніка», 16-18 квітня 2019 р.) та зі спеціальності «Професійна освіта» (Українська інженерно-педагогічна академія, м. Харків, 15-16 травня 2019 р.).

     Ми покладаємо великі надії на цьогорічних конкурсантів, бажаємо їм успіху, віримо у чесну боротьбу і справедливе суддівство, тож нехай переможуть найкращі!

Леся Маценко,
доцент кафедри педагогіки

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook