Яскрава перемога жіночої збірної НУБіП України в 6-му турі чемпіонату з футзалу серед студентських команд ЗВО міста Києва

23 лютого 2019 року
     19 лютого 2019 року в спортивному комплексі Національного авіаційного університету відбулася гра 6-го туру чемпіонату з футзалу серед студентських команд ЗВО міста Києва між жіночими збірними командами НУБіП України та НАУ.

     Збірна НУБіП України, після прикрої поразки у 5-му турі змагань від команди НУФВСУ, котра відкинула нашу команду в турнірній таблиці з третього поточного місця на четверте, була налаштована рішуче і тільки на перемогу.

  

  

     Тренери команди, Олена Отрошко та Валерій Прохніч, проаналізували помилки допущені в попередньому матчі та внесли певні тактичні корективи в хід гри, і результат не забарився. Дівчата, з перших секунд матчу пішли в атаку, яку яскравим голом завершила капітан нашої команди, Олеся Гранат (факультет землевпорядкування). Найкращий бомбардир нашої команди ще тричі відзначилася в воротах суперників. Також, по одному голу до свого активу записали Вікторія Огороднік, Марина Зуйкова (юридичний факультет) та Ірина Бабюк (економічний факультет).

     Гра закінчилася з рахунком 7:0 на нашу користь і збірна НУБіП України знову піднялася на поточну третю сходинку чемпіонату.

Вітаємо жіночу збірну НУБіП України з перемогою. Так тримати!

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook