Профорієнтаційна робота кафедри методики навчання та управління навчальними закладами триває!

22 лютого 2019, 18:05

Профорієнтаційна робота кафедри методики навчання та управління навчальними закладами гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України перш за все спрямована на залучення до вступу випускників коледжів педагогічного та економічного спрямування, а також працівників відповідних установ.

З цією метою 20 лютого 2019 року завідувач кафедри Сергій Кубіцький та доценти Людмила Білан і Ярослав Рудик провели співбесіду зі студентами ІV курсу Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка.

Ярослав Рудик розкрив студентам можливості здобуття вищої освіти в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (розташування, напрями підготовки та спеціальності, переваги навчання в ньому, дозвіллєву діяльність тощо) та презентував випускникам відеоролик про гуманітарно-педагогічний факультет. 

Сергій Кубіцький поінформував студентів про роботу кафедри методики навчання та управління навчальними закладами та виділив найбільш істотні особливості підготовки фахівців ОС «Магістр» за освітньо-професійними програмами «Управління навчальним закладом» та «Управління персоналом» зі спеціальності 073 «Менеджмент» галузі знань 07 «Управління та адміністрування».

Людмила Білан ознайомила випускників коледжу з умовами вступу та правилами прийому до НУБіП України, а також нормативно-організаційною документацією, яка регулює проведення вступної компанії та вимоги до абітурієнтів.

Наприкінці зустрічі майбутні абітурієнти отримали рекламно-інформаційні листи та буклети про університет, факультет, кафедру та спеціальності. Студенти Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка також були запрошені на День відкритих дверей нашого університету та факультету, який завжди з радістю відкриває свої двері для всіх майбутніх абітурієнтів та гостинного приймає їх батьків.

Людмила Білан,
доцент кафедри методики навчання та
управління навчальними закладами

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook