Ювілейний випуск молодших спеціалістів зі спеціальності «Туризм» в Мукачівському аграрному коледжі

22 лютого 2019 року
     21 лютого 2019 року у Мукачівському аграрному коледжі відбулася ювілейна десята церемонія вручення дипломів молодших спеціалістів зі спеціальності «Туристичне обслуговування». Цього року дипломи фахівців даної спеціальності отримали 21 випускник.

     В урочистому врученні дипломів з вітальною промовою до випускників звернувся директор коледжу Юрій Садварі. Він тепло і сердечно привітав їх із завершенням першого етапу навчання в коледжі, побажав їм реалізації планів і задумів в отриманні освіти за наступними освітніми рівнями, розвитку професійного шляху. Ю. Садварі зауважив, що диплом молодшого спеціаліста – це перший предмет гордості в досягненні поставленої цілі з отримання фаху, життєвий етап формування особистості, це міцний фундамент для пошуку, опанування незвіданого, нових відкриттів й досягнень.
     Від випускників проникливі і щирі слова вдячності висловила Віолетта Струневська, яка подякувала адміністрації коледжу, викладачам за здобуті знання та навики, їх самовіддану працю, професіоналізм. Підтвердженням високого рівня підготовки студентів є наміри дванадцятьох випускників продовжити навчання за освітнім ступенем бакалавра зі спеціальності «Туризм» в НУБіП України.

     Ювілейний випуск був переповнений святковими емоціями, сяючими посмішками, спогадами про яскраве студентське життя. Радість урочистої церемонії вручення дипломів з випускниками розділили їхні батьки, родичі та друзі.

Тереза Микицей,
заступник директора ННІ післядипломної освіти

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook