Студентка Немішаївського агротехнічного коледжу Марія Ковальчук: «Зосереджена у продовженні навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП»

24 лютого 2019 року
     Марія Ковальчук навчається на 4-му курсі відділення «Ветеринарна медицина» Немішаївського агротехнічного коледжу і наразі зосереджена на подальшому продовженні навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП. Своїми думками вона поділилася з нами.

  

     Ветеринарія – моє захоплення і професія. Навчаюся на відмінно, а з другого курсу практикуюся у столичній ветеринарній клініці «Велика ведмедиця». Подобаються дисципліни, де дають багато практичних навиків: акушерство, гінекологія та штучне осіменіння, внутрішні незаразні хвороби, епізоотологія з мікробіологією, хірургія ветеринарної медицини. У нашому коледжі гарна база для практичних занять – «Зооцентр» із різноманіттям тварин та птиці, НВЛ «Тваринництво» з великим поголів’ям великої рогатої худоби, конюшня, де можна займатися верховою їздою. А ще мені подобається знімати та виготовляти відеоролики. Після завершення навчання в коледжі мрію вступити до НУБіП України. Прагну бути студенткою столичного вишу, перейняти досвід у досвідчених фахівців факультету ветеринарної медицини і отримати якісну освіту. Бажаю кожному визначитися з майбутнім фахом і вишем та впевнено, крок за кроком, здійснити задумане!

Василь Овчарук,
завідувач відділення «Ветеринарна медицина»
Наталія Сорока,
професор кафедри паразитології та тропічної ветеринарії

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook