Вероніка Максимчук з Київщини: Тільки в НУБіП готують висококваліфікованих фахівців за обраною мною спеціальністю «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»

23 лютого 2019 року
     Вероніка Максимчук закінчує спеціалізовану загальноосвітню школу №9 в місті Біла Церква і мріє здобути вищу освіту в НУБіП України.
  • Чому саме НУБіП?

     – Зі своєю майбутньою спеціальністю познайомилась завдяки другові моєї родини Олегу Загурському. Він і розповів про НУБіП: що він займає 3-тє місце у рейтингу вишів Києва і 6-те – України, і тільки тут готують висококваліфікованих фахівців за обраними мною транспортними технологіями (на автомобільному транспорті). Далі подивилася на виш ближче – на День відкритих дверей побувала на кафедрах механіко-технологічного факультету. Дуже вразила потужна матеріально-технічна база: все настільки сподобалось, що я 100% хочу тут навчатись. Атмосфера чудова, викладачі добрі. Зараз відвідую підготовчі курси при університеті для складання ЗНО і буду вступати тільки в НУБіП України.

  • Маєш якісь захоплення?

     – Спорт. Він тренує волю, витривалість і силу духу, допомагає вдосконалюватись і досягати своїх цілей. А ще з дитинства захоплююсь машинами, Наразі темпи їхного розвитку вражають.

Розмову вела заступник декана МТФ
Людмила Тітова

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook