Дарина Вєдєнєєва: обрала НУБіП і його економічний факультет, щоб бути частиною змін, яких потребує наша країна

22 лютого 2019 року
     Дарина Вєдєнєєва закінчує Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж за спеціальністю «Вчитель початкових класів, вчитель основ інформатики в початкових класах» і думає про здобуття вищої освіти у столичному університеті. Про це наша розмова.
  • То чому столичний виш?

     – У столиці більше можливостей і кращий вибір. А для того, щоб бути конкурентною на ринку праці, хочу опанувати ще одну спеціальність. Після роздумів спинилася на прикладній економіці, оскільки вважаю її затребуваною і перспективною. Навчання на економічному факультеті надасть додаткові козирі: знання національної економіки, глобальної економіки, аграрної політики. Крім того, дві спеціальності – то перевага при пошуку цікавої, перспективної і високооплачуваної роботи. Для навчання обрала топовий університет – НУБіП і його економічний факультет.

  • Звідки дізналася про факультет?

     – Спочатку самостійно шукала інформацію в інтернеті, а вже у січні до нас приїжджала викладач кафедри глобальної економіки, розповіла про університет, відповіла на питання та запросила на навчання.
     Сьогодні в країні відбуваються великі зміни, проводяться глобальні реформи. І я би хотіла бути частиною цих змін, а для цього потрібно мати якісні знання і високу кваліфікацію, бути конкурентоспроможним на ринку праці. Це мій свідомий крок.

  • Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?

     – Наразі я лише приблизно розумію чого хочу. Проте точно знаю: перед тим як почати серйозно працювати в аграрному секторі, маю вчитися і набиратися практичних навичок скрізь, де тільки матиму можливість.

  • Які маєш уподобання, окрім навчання?

     – Моє хобі – це вивчення іноземних мов, люблю музику.

Розмовляла доцент кафедри глобальної економіки
К. Наконечна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook