«АгроВесна 2019»

21 лютого 2019 року
м. Київ

20 лютого студенти 1 групи 4 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології спеціальності «Захист і карантин рослин» разом із куратором Ольгою Дмитрієвою відвідали головну агроподію сезону – «АгроВесна 2019».

На 28000 кв.м виставкової площі розмістилися 3 міжнародні виставки: "Зернові технології", Agro Animal Show, "Фрукти. Овочі. Логістика". Понад 530 компаній із 23-х країн стали учасниками виставки. Це провідні українські та закордонні компанії, що є виробниками та дистриб’юторами насіння овочевих культур, садивного матеріалу, техніки для обробітку ґрунту, посіву та посадки, обладнання для підживлення та захисту рослин, будівництва овочесховищ та їх обладнання, техніки для організації поливу, зрошення та мікрозрошення, техніки та обладнання для транспортування, зберігання та переробки продукції.

На виставці студенти ознайомились із представленими найкращими світовими брендами техніки, обладнання та сільськогосподарської хімії. Крім того стали учасниками семінару «Контамінанти в органічному виробництві. Методи виявлення пестицидів та ГМО». Керівники аналітичного відділу «Єврофінс Агро Тестінг Україна» представили презентацію, присвячену визначенню контамінантів, які найчастіше зустрічаються у органічному виробництві, а саме пестицидів та ГМО. Були згадані основні групи пестицидів, а також перелік ліній ГМО, що тестуються в органічному виробництві в таких культурах, як соя, кукурудза, соняшник, ріпак та ін.

 

Поруч з традиційними напрямками овочівництва та садівництва, такими як насінництво, садивний матеріал, організація захисту та живлення рослин, машин для обробітку ґрунту, посіву та посадки на виставці присутні зовсім нові для українських виробників технології та зразки нової техніки, які дуже зацікавили наших студентів. Це комбайни для збирання ягідних культур, зеленних овочевих культур, овочів та картоплі, техніка для збирання горіхів та фруктів. Також на виставці студенти познайомились з новими сортами та гібридами овочевих культур американської та японської селекції, які до цього часу не досить широко представлені в Україні.

На виставці студенти мали змогу стати свідками та взяти участь у професійному діловому спілкуванні, яке поєднує всіх учасників для вирішення проблем, що виникають на всіх ланках сільськогосподарського виробництва «від поля і саду до споживача».

 

 

Куратор 1 групи 4 курсу ФЗРБтаЕ,

доцент Дмитрієва О.Є.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook