На кафедрі землевпорядного проектування заслухали звіти про виконання індивідуальних планів роботи магістрів

18 лютого 2019 року
факультет землевпорядкування
Цей тиждень для магістрів кафедри землевпорядного проектування розпочався із зустрічі з завідувачем кафедри Андрієм Мартином, на якій студенти прозвітували про виконання індивідуальних планів роботи магістра, доповіли про хід виконання магістерських робіт та представили свої доробки (аналіз та оцінка нормативно-правового забезпечення та інші теоретичні засади досліджуваних проблем у магістерських роботах).
Завідувачем кафедри було відзначено продуктивність та старанність магістрів, а також акцентовано увагу магістрів на актуальності та сучасності проблематики, практичній значимості тем і досліджуваних питань магістерських робіт.
Магістри, як справжні фахівці своєї справи, відповідали на ряд поставлених завідувачем запитань щодо об’єкту й предмету дослідження магістерської роботи, очікувані результати та їх ефективність.
Даний захід проведений з метою покращення підготовки магістрів для написання практичних розділів магістерської роботи, захисту постерної доповіді та магістерської роботи вцілому.
Успіхів вам і найкращих результатів, шановні магістри!!!
 

 

 

Доцент кафедри землевпорядного проектування

 

Оксана Кустовська
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook