У відремонтовані гуртожитки – і нові меблі

19 лютого 2019 року
     Якщо президентське крісло в країні всього одне, а двох керівників водночас воно не витримає (прецеденти вже були!), то стільці і табурети для студентських гуртожитків, контингент яких щороку змінюється, – потрібні завжди і у великій кількості.

     І якщо меблі для університетського кампусу виготовляють у власному меблевому цеху, то табурети – у власному ж таки столярному, який забезпечує потреби у столярних виробах. З приходом на посаду керівника цеху Євгена Снаровкіна робота тут значно активізувалася, не приховує задоволення проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко.

     Тут столяр Сергій Кравченко і столярі-верстатники Олександр Кваша, Віталій Любенко, Микола Проценко, Микола Яковенко виготовляють двері, віконні блоки, плінтуси, вагонку тощо. Словом, все, що потрібно для кампусу і навчальних корпусів. За останній час тільки для 4-го гуртожитку зробили 110 дверей. На замовлення дирекції студмістечка завершують виготовлення 800 табуретів.

Валентин Обрамбальський
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook