Профорієнтаційна робота на Волині

18 лютого 2019 року

16 лютого 2019 року староста 12 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини спеціальності «Ветеринарне забезпечення військ (сил)» Шум Оксана Василівна провела профорієнтаційну роботу у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, який вона нещодавно закінчила.


Волинський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою є профільним державним загальноосвітнім навчальним закладом нового типу з військово-професійною спрямованістю навчання та виховання. Близько 90 % випускників ліцею продовжують навчання у вищих навчальних закладах.

Шум Оксана провела презентацію нашого університету та, зокрема, факультету ветеринарної медицини. Поділилась перевагами навчання в НУБіП України, широким вибором спеціальностей, культурно-масовими заходами, навчальним процесом на факультеті ветеринарної медицини. Розповіла про графік вступної кампанії, перелік необхідних сертифікатів ЗНО, можливості участі у міжнародних програмах та закордонних практиках, та подальші можливості працевлаштування за обраним фахом. 

Але найбільшу зацікавленість у курсантів ліцею викликала можливість підготовки офіцерів кадру – фахівців служби ветеринарної медицини для Збройних Сил та інших силових структур України. Цю унікальну можливість надає лише НУБіП України.

Наставник 12 групи 1 курсу
факультету ветеринарної медицини
спеціальності «Ветеринарне забезпечення військ (сил)»
Жуковський Максим

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook