Екскурсія на підприємство «АТБ-маркет»

11 лютого 2019 року

 11 лютого 2019 року студенти 3 курсу відділення підприємництва та інформаційних технологій разом з викладачем товарознавчих дисциплін Березинець Світланою Костянтинівною провели виїзне заняття з дисципліни  «Організація та технологія торговельних процесів» в одному з торговельних підприємств «АТБ-маркет» – підприємство корпорації «АТБ» – найбільшої мережі України, що динамічно розвивається.

Для закріплення знань з дисципліни «Організація та технологія торговельних процесів» студенти ознайомилися з історією розвитку підприємства, його структурою, системою управління, особливостями підбору та внутрішніми вимогами до персоналу. Під час заняття-екскурсії студентам було представлено сучасні підходи до розробки стратегії підприємства, логістики,  контролю якості продовольчих товарів та обслуговування клієнтів.
Сьогодні мережа «АТБ» вперше в Україні впроваджує нову систему самообслуговування у формі «дискаунтер».
«Дискаунтер» – магазин з широким асортиментом товарів за оптовими цінами. У поєднанні зі зручним розташуванням і високою якістю продукції цей формат максимально відповідає пріоритетам споживачів. Націленість на результат, розвиток професійних якостей, дотримання корпоративних норм та високий рівень відповідальності кожного співробітника роблять можливим досягнення місії підприємства – забезпечувати населення України якісними продуктами харчування та непродовольчими товарами першої необхідності за мінімальними цінами, гарантувати якість товару за рахунок технології і етичного ведення роздрібного бізнесу.
Адміністрація і студенти коледжу вдячні керівництву підприємства за надану можливість проведення пізнавальної екскурсії і сподіваємося на подальшу співпрацю.
С.К. Березинець,
голова циклової комісії маркетингу і торгівлі
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook