Продовжуючи профорієнтаційну роботу

13 лютого 2019 року

 Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці, якість продукції. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів.

Тому ознайомлення учнів з професіями дозволяє їм професійно самовизначитися та побудувати план набуття та оволодіння бажаної професії.

В рамках тижня профорієнтаційної роботи в Васильківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 9 була проведена зустріч з викладачами кафедри конструювання машин і обладнання (доцент Коробко М.М., ст. викладач Крушельницький В.В., ст. викладач Матухно Н.В., ст. викладач Ляшко А.П.). Доцент кафедри Коробко М.М. ознайомив школярів з інформацією про наш університет, а також розповів про спеціальності, які опановують студенти факультету конструювання та дизайну. Коробко М.М. розповів про перспективи вибору професії інженера, а також наголосив про якість опанування даної професії саме в НУБіП України.

Старший викладач кафедри Крушельницький В.В. розповів більш детально про нову спеціалізацію «Робототехнічні системи і комплекси АПК». Для опанування даної спеціалізації студенти працюють з 3D принтерами різних модифікацій, міні-верстатом з числовим програмним управлінням, різноманітними контролерами та комп’ютерною технікою. Віктор Васильович представив спроектований нашими студентами квадракоптер та робот, що виконує команди відповідно до сканованого кольору предмету за допомогою оптодатчиків.

Також викладачі кафедри запросили школярів на День відкритих дверей та розповіли про предметні олімпіади, що дозволяють отримати 20 додаткових балів при вступі.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook