Нова навчальна лабораторія системотехніки компанії KUHN на механіко-технологічному факультеті – найсучасніша база практичного навчання

13 лютого 2019 року
     На механіко-технологічному факультеті крайньою на сьогодні з нових стала навчальна лабораторія системотехніки компанії KUHN, створена спільно з ТОВ «КУН Україна».

     Це потреба часу, адже техніка цього французького виробника популярна в багатьох країнах, в т.ч. і у нас, певен декан Ярослав Михайлович. Багато з тих 3600 найменувань сільськогосподарської техніки вже працюють на полях України, і наші випускники повинні володіти нею в широкому розумінні цього слова – від регулювання до модернізації. Студенти вже знають її, що і засвідчують відгуки наших партнерів. У цій лабораторії представлені останні розробки з електрообладнання по керуванню технікою KUHN. Представники компанії постійно беруть участь у навчальному процесі, а відтак – знають студентів і охоче беруть їх на практику, стажування і роботу.

     На базі Агростанції також створюється навчально-науково-виробничий центр KUHN, є перспективи на співпрацю іще з одним відомим світовим виробником сільськогосподарської техніки компанією LEMKEN (техніка якої вже теж з’явилася на майданчиках університету).
     Така співпраця дуже вигідна обом сторонам: роботодавець отримує фахівця, який відразу готовий працювати на техніці його виробництва, а університет – можливість для підготовки дійсно класного інженера.

Валентин Обрамбальський
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook