Тісна співпраця кафедри глобальної економіки з Представництвом ООН в Україні

5 лютого 2019 року
Будинок ООН

 Уже не один рік кафедра глобальної економіки співпрацює з Представництвом ООН в Україні. Викладачі кафедри, студенти, аспіранти відвідують різноманітні семінари, тренінги, лекції, які проводять співробітники ООН. 

 В останній декаді січня, студенти спеціальності «Прикладна економіка», члени гуртків «Європейські студії», «Глобалізація та європейська інтеграція» кафедри глобальної економіки разом з викладачами Богач Л.В., Гераймович В.Л., мали змогу зустрітися із співробітниками Представництва ООН в Україні, прослухати ряд цікавих лекцій.
Особливої уваги заслуговує лекція «Програма партнерства між Урядом України та ООН». Рамкова програма партнерства між Урядом України та ООН (РПП) – це загальна стратегічна програма партнерства між Урядом України й установами, фондами та програмами системи Організації Об’єднаних Націй на період 2018–2022 років.
 Рамкова програма партнерства була сформульована 30 листопада 2017 року, за участю Уряду, Організації Об’єднаних Націй в Україні, громадянського суспільства та інших зацікавлених сторін і підтверджує відданість усіх партнерів підтримці порядку денного сталого розвитку до 2030 року у сферах, що відповідають національним пріоритетам розвитку.
 Програмою визначено чотири напрями партнерства:
- Стале економічне зростання, навколишнє середовище і зайнятість.
- Рівний доступ до якісних та інклюзивних послуг і соціального захисту.
- Демократичне врядування, верховенство права і громадська участь.
- Безпека громадян, соціальна єдність і відновлення з особливим акцентом на Сході.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook