Міжнародний сертифікат CELTA: нові можливості для викладачів англійської мови

8 лютого 2019, 20:46

Що може бути приємнішим, ніж провести вечір у колі однодумців, які готові поділитися власним досвідом навчання дорослих англійської мови. Так, 08 лютого 2019 року викладачі кафедр англійської філології та романо-германських мов і перекладу взяли участь у тренінгу в International House Kyiv, присвяченому отриманню міжнародного сертифіката CELTA. У всьому світі CELTA вважається необхідною кваліфікацією TEFL (Навчання англійській мові як іноземній) для викладачів, які прагнуть досягнути вершин професіоналізму. CELTA дає можливість здобути ґрунтовні знання, уміння, навички, необхідні для успішної роботи у різних закладах освіти.

Головна відмінність курсу CELTA від інших курсів підготовки та перепідготовки викладачів англійської мови полягає у практичному спрямуванні їхньої діяльності на оптимізацію та. активацію навчання.

Тьютери International House Kyiv підготували докладні доповіді про численні переваги міжнародного сертифіката CELTA, однією з яких є можливість викладання англійської мови як іноземної за кордоном.

Незважаючи на значний практичний досвід викладання англійської мови у різних закладах освіти, під час цієї зустрічі всі присутні дізналися багато нового та цікавого. А розваги з майстер-класами дали нам змогу поновити спогади про те, як ми почали вивчати іноземну мову багато років тому. Доброзичлива атмосфера надовго залишить найкращі враження від тренінгу та тьютерів International House Kyiv.

Ірина Розгон,

старший викладач кафедри

англійської філології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook