«Марафон професій» – можливість обрати майбутній фах!

4 лютого 2019 року

Проведення профорієнтаційної роботи є одним із пріоритетних напрямів роботи науково-педагогічних працівників НУБіП України. Так, 01 лютого 2019 року, представники кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, доценти Макаревич Світлана Сергіївна та Волошин Семен Михайлович відвідали Київську інженерну гімназію.

Варто зазначити, що Київська інженерна гімназія – навчальний заклад нового покоління, діяльність якого спрямована на навчання учнівської молоді основам наукової, дослідницької, експериментальної, конструкторської, винахідницької, раціоналізаторської діяльності, прищеплення навичок роботи із сучасною технікою та новітніми технологіями, підготовку обдарованих і здібних дітей з подальшим навчання в технічних вищих навчальних закладах задля відродження інтелектуального потенціалу української нації та забезпечення ефективного вирішення завдань розвитку економіки України.

 

 

Щорічно керівництво гімназії організовує для своїх учнів 9-11 класів профорієнтаційний захід «Марафон професій». Саме такі зустрічі з представниками різних закладів вищої освіти дають можливість майбутнім випускникам гімназії визначитись із професією, котру вони надалі виберуть, отримати вичерпні відповіді починаючи від вступу до університету закінчуючи можливостями щодо їх подальшого успішного працевлаштування.

 

Під час такого профорієнтаційного заходу Макаревич Світлана Сергіївна та Волошин Семен Михайлович поділились з учнями інформацією про можливості навчання у НУБіП України за інженерними спеціальностями в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, факультетах інформаційних технологій, конструювання та дизайну, механіко-технологічному.   Значну увагу учнів було приділено матеріально-технічній базі університету, співпраці з провідними компаніями України та світу, можливостями їх навчання за програмами подвійних дипломів, розвитку професійних та особистісних навичок, які актуальні на сучасному ринку праці.

 

Щиро дякуємо керівництву Київської інженерної гімназії за організацію такого заходу та можливість проведення профорієнтаційної роботи серед учнів, а також заступнику директора Мельник Наталії Іванівні та вчителю математики Голуб Аллі Олександрівні.

 

Директор ННІ енергетики,

автоматики і енергозбереження

Козирський В.В.

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook