Участь співробітника кафедри терапії і клінічної діагностики у тренінгу з підготовки представників Держпродспоживслужби щодо ризик-орієнтованого спостереження за здоров'ям тварин

4 лютого 2019 року

     29-31 січня 2019 року відбувся тренінг з підготовки представників Держпродспоживслужби щодо методів оцінки ризику та ризик-орієнтованого спостереження за здоров'ям тварин в якому взяв участь доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Голопура С.І. У тренінгу також взяли участь група з оцінки ризику, до складу якої включені лікарі ветеринарної медицини, епідеміологи, лабораторні фахівці та інші фахівці Держпродспоживслужби центрального і обласних управлінь, ДНДІ з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи, а також інші зацікавлені особи.    

     Під час тренінгу міжнародний експерт Марко Ді Нарді ознайомив слухачів із передовими концепціями ризик-орієнтованого спостереження за здоров'ям тварин. У робочих групах учасники працювали в інструменті EPI Design, який необхідний для проведення епідеміологічного спостереження. Міжнародний експерт Ізабель Лечнер під час телеконференції розповіла про чутливість стратегії спостереження, як її виміряти і представила конкретний приклад зі Швейцарії. На завершення учасники обговорили питання впровадження ризик-орієнтованого спостереження в Україні.
Доцент С. Голопура
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook