Кафедра педагогіки налагоджує співпрацю з директорами шкіл

1 лютого 2019, 13:05

У цілях профорієнтаційної роботи старший викладач кафедри педагогіки Олег Єресько запросив для налагодження співпраці директора Немішаєвського навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа ІІ-ІІІ-х ступенів – загальноосвітня І-ІІІ ступенів» Примаченко Аліну Володимирівну.

Директор школи зустрілась із членами колективу кафедри. У ході обговорення піднімались питання ступеневої освіти, можливостей продовження навчання випускників школи на випускових спеціальностях кафедри педагогіки. Наші партнери в особі Аліни Примаченко виявили щирий інтерес до змісту та спрямованості професійної підготовки за ОП  «Професійна освіта» (Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства), яку можна розглядати не тільки як форму професійної підготовки педагога, а як школу для навчання тренера для бізнес-коучингу.

Бізнес-коучинг є своєрідною системою професійних взаємин між коучем, як фахівцем із розвитку і росту бізнесу, і замовником, зацікавленим в отриманні бажаного результату відповідно до власних вимог. Подібне консультування актуально для малого та середнього бізнесу, який контролюється і керується однією людиною. У зв'язку з цим ключове завдання бізнес-коуча полягає в детальному аналізі управлінських рішень та впливу всіх сфер життя керівника на ці рішення з метою створення найбільш сприятливих умов для якісних змін діяльності ділової людини, що неминуче призведе до нового витка у розвитку і самої компанії.

Бізнес-коуч допомагає вирішувати такі питання: створення принципово нового бізнесу (розробка бізнес-плану, прорахунок ризиків, аналіз та оцінка необхідних ресурсів); реалізація нових проектів, втілення бізнес-ідей; оптимізація вже існуючого бізнесу, що включає зростання прибутковості, проведення ребрендингу, збільшення обсягів продажів; визначення мети, розробка концепцій, бачення основної місії компанії; розвиток лідерських якостей у провідних співробітників; організація процесу навчання необхідним професійним навичкам та компетенціям.

Доцент кафедри педагогіки
Валентина Теслюк

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook