Школу «Молодого біржовика» презентували для школярів Білої Церкви

28 січня 2019 року

 

Кафедра біржової діяльності і торгівлі продовжує працювати зі своїми потенційними абітурієнтами. Одна із форм такої співпраці – Школа молодого біржовика. Днями доценти Валентина Яворська, Анна Слободяник, Любов Панкратова, Анна Кравченко і викладач Анатолій Стоянов і завідувач кафедри Надія Резнік відвідали ще сім шкіл міста Біла Церква. Таким чином у межах меморандуму про співпрацю та організацію взаємовідносин між університетом та загальноосвітніми навчальними закладами міста поспілкувалися зі школярами 15 шкіл – а це близько 1500 майбутніх абітурієнтів.

     Лектори розповіли про НУБіП України, особливості вступу і навчання, освітні та культурно-масові заходи, до яких залучаються студенти, ознайомити вступників із навчальними дисциплінами, концепцією спеціальностей, переліком посад, що зможе відтак обіймати випускник. Учні активно ставили питання щодо вступу до університету, особливостей навчального процесу та можливості проходження виробничої практики студентами за кордоном. Представники університету відповіли на всі питання, надали всі необхідні профорієнтаційні матеріли та номери телефонів для зв’язку і запросили учнів та їхніх батьків ознайомитись з нашим навчальним закладом особисто. Під час зустрічей наголошувалося на перевагах і можливостях, що допоможуть молоді у професійному зростанні, сприятимуть удосконаленню особистості у цілому за допомогою команди професіоналів НУБіП України.

     У межах роботи школи «Молодого біржовика» викладачі кафедри представили інформацію про особливості біржового товарного та фондового ринку в Україні, торгівлю цінними паперами і товарами, котирування цін на товари, електронну торгівлю та трейдинг платформи, криптовалюту. А презентовані буклети і конструктивні бесіди у вигляді міні-лекцій про майбутню спеціальність дадуть змогу кожному з учнів вибудувати свій індивідуальний освітній маршрут.

Андрій Благодатний,
аспірант кафедри біржової діяльності і торгівлі

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook