Профорієнтаційна робота першокурсників спеціальності «Туризм»

28 січня 2019 року

  

     Ірина Дранко студентка 1 групи 1 курсу спеціальності «Туризм» під керівництвом куратора Ірини Кудінової, відвідала НВК «Звенигородська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 Звенигородської районної ради Черкаської області» у м. Звенигородка, Черкаської області, з метою проведення профорієнтаційної роботи з учнями навчально-виховного комплексу. 

    Під час зустрічі з майбутніми абітурієнтами, Ірина Дранко, колишня випускниця цієї школи, розповіла про Національний університет біоресурсів і природокористування України та навчально-науковий інститут післядипломної освіти, спеціальності «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа».

     Детальніше зупинилася на спеціальності "Туризм", на якій навчається і сама, і яка нас сьогоднішній день є дуже популярною, а попит на даних фахівців стрімко зростає в останні роки. Крім того, Ірина ознайомила майбутніх абітурієнтів з правилами прийому на 2019 рік, підготовчими курсами на базі університету, олімпіаду для вступників, особливостями і перевагами навчання на спеціальності «Туризм» та можливостями навчання і стажування за кордоном.
    Учні були зацікавлені та задавали достатньо запитань про якість освіти, викладацький склад, одночасне вивчення декількох іноземних мов, цікаве і насичене культурне життя студентів.

         Ірина запросила слухачів відвідати університет в Дні відкритих дверей, які будуть проходити в НУБіП України.

Ірина Кудінова,
куратор групи

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook