Інформуємо щодо профілактики інфекційних захворювань в університеті

28 січня 2019 року
     На виконання наказу від 13.12.2018 р. № 1422 «Про організацію протиепідемічних заходів» відбулося чергове засідання робочої групи.

    За результатами наради проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та завідувач оздоровчим центром В’ячеслав Крупка інформують: станом на 28.01.2019 р. нових випадків захворювань з числа студентів та співробітників інфекційними захворюваннями не зареєстровано.

     У зв’язку із початком нового навчального семестру з 04.02.2019 р. та масовим розміщенням студентів у гуртожитках та корпусах:

  • завідувачам і черговим гуртожитків постійно вести контроль, а в разі виявлення за зовнішніми ознаками захворювань (слабкість, чхання, нежить, температура), терміново інформувати співробітників оздоровчого центру НУБіП України;
  • наставникам академічних груп, навчально-педагогічним працівникам університету, які беруть участь у навчальному процесі у випадку виявлення візуальних ознак захворювання, знімати хворих студентів із занять та направляти до медичних працівників філії Київської міської студентської поліклініки або лікаря оздоровчого центру університету.

     Директору студентського містечка Сергію Стецюку доручено постійно координувати виконання протиепідеміологічного режиму у гуртожитках, а також, тримати в належному стані ізолятори.

     Студентам ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, факультетів гуманітарно-педагогічного та ветеринарної медицини до 07.02.2019 р. потрібно надати ф-063 до оздоровчого центру університету.

     Студенти віком до 18 років, які не отримали щеплення проти кору раніше, мають можливість провести безкоштовне щеплення працівниками філії Київської міської студентської поліклініки.

     НАГАДУЄМО: у випадках інфекційних захворювань одразу звертатися до оздоровчого центру НУБіП України – навчальний корпус № 3, кабінет 015.


Сергій Кваша,
керівник робочої групи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook