Продовжується робота в Міністерстві задля розвитку галузі органічного виробництва

25 січня 2019, 11:40
Міністерство аграрної політики та продовольства України

 25 01. 2019 продовжилося обговорення проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку (детальних правил) органічного виробництва та обігу органічної продукції».

В ході робочої зустріч експертів з галузей птахівництва та бджільництва пройшло обговорення багатьох питань що стосуються органічного утримання птиці.  Обговорено було також Особливості застосування винятків; Перелік речовин (інгредієнтів, компонентів), які дозволяється використовувати у процесі органічного виробництва та які дозволені до використання в гранично допустимих кількостях.

   

У роботі також узяла участь Кучерук Марія, внесла свої правки щодо вдосконалення проекту постанови, зокрема щодо облаштування вигульних майданчиків, введення неорганічних складників до раціону птиці, їх відсоток, необхідність дотримання санітарно-гігієнічних перерв та розривів, доцільності введення правил органічного вирощування перепелів.

Письмово подано від Кучерук М.Д. правки й пропозиції щодо Детальних правил виробництва органічних харчових продуктів та кормів, розгляд якого відбудеться 28.01.2019.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook