Випускниця школи з Черкащини Аліна Грищенко обирає факультет землевпорядкування НУБіП України

2 лютого 2019 року
     Наша співрозмовниця Аліна Грищенко поділилась своїми планами на майбутнє.
  • Чому обрали саме НУБіП України і спеціальність «Геодезія та землеустрій»?

     Аліна: НУБіП України мені порадили мої вчителі та друзі, які навчалися у НУБіП, а більш детально із спеціальністю ознайомив доцент кафедри управління земельними ресурсами Тихенко Руслан Вікторович.
     Вперше приїхала до НУБіП України засніженого зимового ранку для здачі документів на підготовчо-консультаційні курси для вступу і закохалася у красу Голосієво, а також сучасний навчальний корпус №6 факультету землевпорядкування.

  • Аліна, розкажіть де навчаєтесь?

     Аліна: Навчаюсь у 11 класі Пальмірської ЗОШ І-ІІІ ступенів Золотоніського району Черкаської області. Наша школа є високотехнологічною, працює гурток робототехніки, інноваційні класи біології та географії.

  • Чого очікуєте від навчання за обраною спеціальністю?

    Аліна: Прагну отримати нові знання, нових друзів, а також стати конкурентоспроможним фахівцем на ринку. Вважаю, що це все отримаю на факультеті землевпорядкування, де є всі можливості і для практичного навчання.

  • Які маєте уподобання?

     Аліна: займаюся волейболом, а також у вільний час люблю малювати, захоплююсь фотографією. Прагну продовжити заняття спортом і в НУБіП України.

  • Які плани після закінчення?

     Аліна: Мрію знайти гарно оплачувану роботу, оскільки вважаю перспективним обраний фах, мати можливість реалізації планів у майбутньому.

Розмовляв Руслан Тихенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook