Шабельник Анастасія: питання освіти є дуже важливим, без неї важко реалізувати свої плани в житті

25 січня 2019 року

 Я студентка першого курсу гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Шабельник Анастасія. У наш час питання освіти є дуже важливим, адже без неї важко реалізувати свої плани в житті. Після закінчення Корсунь-Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, важко було зорієнтуватися куди подавати оригінал документів, адже закладів вищої освіти в Україні багато. 

Було чимало ідей де можна продовжити навчання, але саме НУБіП України полонив моє серце. Насамперед, мене привабила можливість навчання за програмою подвійних дипломів. Також, в університеті є безліч мовних курсів, кафедра військової підготовки, можливість проходити практику за кордоном, кваліфіковані викладачі, які можуть легко донести інформацію до студента, зручне розташування самого університету та навчальних корпусів. Рідко можна знайти університет, де навчальні корпуси знаходяться поруч один з одним. 

Рейтинг університету серед інших ЗВО м. Києва та України також відіграв значну роль. Але головним є те, що НУБіП України – це одна велика родина, де кожен розуміє один одного. 

Чому саме спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»? Тому, що саме ця спеціальність містить в собі велику кількість інформації, яка в майбутньому може змінити все. Також є велика перспектива працевлаштування. Освічені люди ніколи не залишаються поза увагою, і тому, ставши фахівцем своєї справи, міжнародники ніколи не залишаться без роботи, особливо в сфері державної служби. Знання, які були дані протягом всього навчання, ніколи не будуть зайвими. Навпаки, дадуть нам можливість краще орієнтуватися в подіях нашої держави та міжнародної політики. Ставши кваліфікованим працівником, міжнародник має змогу перейняти досвід у закордонних працівників, покращити ситуацію в державі, зробити величезний внесок у розвиток своєї держави. 

Ставши, перший раз на поріг університету, ми не відразу усвідомили, що нас чекає далі. Але навчаючись тут, кожен із нас зрозумів, що саме про це мріяв з дитинства. І зараз, ми можемо із гідністю сказати, що навчаємось в найкращому університеті України та світу. Міжнародні відносини – це поклик душі, це мрія кожного! 

 
Записала Юлія Сєкунова, 
куратор групи, доцент кафедри 
міжнародних відносин і суспільних наук
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook