Призер шкільних конкурсів Анна Суворова обирає НУБіП України і хоче навчатись на факультеті ветеринарної медицини

18 січня 2019, 13:10

- Чому я обрала НУБіП України?

- В цьому році у мене закінчується навчання у середній школі і далі необхідно вибирати свою долю, свій шлях у житті. В інтернеті інформації про НУБіП України достатньо і я уважно стежу за подіями і сайтом університету. З інформаційних джерел відомо, що НУБіП України входить у десятку (6 місце) найкращих університетів України, а у м. Києві – треті за рейтингом серед усіх закладів вищої освіти. НУБіП – це особливе місце не тільки для мене, а й для моєї сім’ї. В ньому навчалась моя мама, Роговська Ірина Василівна, батько, Суворов Володимир Геннадійович і бабуся Роговська Людмила Володимирівна. Вважаю, що НУБіП України найкращий університет для здобуття вищої освіти і самореалізації.

- Розкажіть про себе.

- Я, Суворова Анна Володимирівна, 17 років, учениця випускного 11-го класу гімназії №136 Дніпровського району м. Києва. Вивчаю англійську і польську мови, займаюсь професійно бальними танцями уже протягом семи років, люблю спорт і малювання. Знаю, що у НУБіП України на високому рівні поставлена культурно-масова робота, є гурток бальних танців і я обов’зково буду його відвідувати. Також займаюсь науковою роботою і приймала участь у конференціях Малої академії наук, виступала на районних, міських та міжнародних шкільних конференціях. Зайняла на районних конференціях – 1 місце, міських – 2 місце, міжнародних – 3 місце і отримала відповідно дипломи. Виконала наукову роботу Малої академії наук по темі «Демодекоз».

- Чому вирішили здобувати вищу освіту і яку спеціальність обрали?

- Кожна молода людина повинна думати про своє майбутнє, будувати своє життя. Вважаю, що заклад вищої освіти не тільки вчить певній професії, спеціальності, а й виховує людину з високим інтелектом, формує її як патріота України. Знаю, що в НУБіП України, питанням культурно-масової, спортивно-масової роботи, патріотичному вихованню молоді приділяється досить багато часу. Навіть з інформаційних джерел знаю, що в університеті є спеціальна кафедра «Культурології». Здобуття вищої освіти дасть можливість себе реалізувати в суспільстві. Мій батько має власну ветеринарну клініку дрібних тварин «Білий Клик», що знаходиться у Шевченківському районі м. Києва. Я дуже люблю тварин і з самого дитинства бачила як страждають тварини, які занедужали і їх власники звертались за допомогою. Адже вони нічого сказати не можуть, а хочуть порятунку. Мої батьки надають таку допомогу і хочу продовжувати цю справу. Вона стала для мене улюбленою. Тому хочу стати лікарем ветеринарної медицини і вибрала спеціальність «Ветеринарна медицина».

- Які переваги НУБіП стали вирішальними у вибору закладу вищої освіти?

- По-перше: нещодавно я відвідала факультет ветеринарної медицини і поринула у світ знань і науки. Мені дозволили бути присутньою на практичних заняттях та лекціях з дисципліни «Паразитологія». Я навіть не думала, у порівнянні зі школою, що на такому високому рівні проходить навчальний процес. Мене зустрів заступник декана Василь Данілов і провів надзвичайно цікаву екскурсію по факультету. Надзвичайно приємно вражена матеріально-технічною базою факультету, клінікою ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс» і особливо музеєм анатомії. По-друге: уся моя рідня (батько, мама, бабуся) навчались у кращому університеті України – НУБіП! По-третє: високий рейтинг НУБіП України теж суттєво вплинув на мій вибір. По-четверте: університет розташований у мальовничому місці Києва, це «Голосієво», лісопаркова зона.

- Про що мрієте?

- Мрію вступити на факультет ветеринарної медицини і надіюсь, що так воно і буде. Мрію успішно закінчити факультет і здобути фах лікар ветеринарної медицини і займатись улюбленою справою, яка манить мене з дитинства. Надіюсь стати висококваліфікованим спеціалістом і надавати допомогу тваринам. Мрію реалізувати себе у суспільстві.

Розмову вів Василь Данілов,
заступник декана

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook