Відзначаючи якість підготовки студентів спеціальності «Облік і оподаткування»: лист-подяка від «Baker Tilly Ukraine»

16 січня 2019 року
На ім’я ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка нещодавно надійшов лист-подяка від фахівця Департаменту персоналу ТОВ «Baker Tilly Ukraine» Г.О. Христіанінової – за теоретичну і практичну підготовку, усесторонній розвиток випускників-професіоналів та виховання молоді з високим рівнем людяності, патріотизму та відповідальності за майбутнє економіки держави.

     Окрему подяку висловлено декану економічному факультету Анатолію Діброві, науково-педагогічним працівникам всього університету і кафедрі обліку та оподаткування окремо – за якість фундаментальної підготовки студентів спеціальності «Облік і оподаткування», що підтверджується результатами тестування в незалежній компанії ТОВ «Школа професійного росту».

     Зокрема, випускниця 2018 року спеціальності «Облік і оподаткування» Олеся Ковтуняк завдяки високим оцінкам онлайн-тестування не проходила перший відбірковий етап (з логіки і бухгалтерського обліку) до компанії «Baker Tilly Ukraine». І була зарахована до штату лише за результатами співбесіди з менеджерами Департаменту аудиту. З неабиякою гордістю відмічаємо, що вона проявила не лише високий рівень академічних знань, але й індивідуальність, новаторство, креативність і мобільність у спільній роботі. Це є не лише визнанням високих здобутків студентства і професорсько-викладацького складу, а й своєрідним стимулом для кожного викладача для подальшого підвищення якості освіти з урахуванням сучасних вимог роботодавців та викликів суспільства.

Євгенія Калюга, 

завідувач кафедри обліку та оподаткування 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook