Одинадцятикласник із Сум Денис Процик: «Почитавши про НУБіП, його факультет інформаційних технологій, рейтинги, я обрав саме його!»

12 січня 2019 року
     Ось і розпочався 2019 рік. Для багатьох молодих людей він стане вирішальним: часом, коли вони обиратимуть собі фах, а разом з ним і своє майбутнє. Щоправда, дехто з них свій вибір уже зробив і обрав не тільки спеціальність, а й університет, де хоче її здобувати. Наша розмова якраз з таким хлопцем. Знайомтеся, одинадцятикласник з Сум Денис Процик.

  • Будь ласка, трошки про себе…

     – Наразі навчаюсь у сумській школі №6, у класі з поглибленим вивченням математики і фізики. Беру активну участь у житті школи: всі культурно-масові заходи проходять з моєю участю. Дуже люблю спорт – займаюсь у футбольному центрі "Барса". Мій старший брат зацікавив мене інформаційними технологіями, коли вступив до Сумського державного університету на факультет електроніки та інформаційних технологій. Тепер це ще одне моє захоплення.

  • Чому вирішив здобувати вищу освіту?

     – На мою думку, це перший крок до успішної кар'єри. І у сфері ІТ, яку я обрав, краще бути дипломованим фахівцем.

  • Тобто зі спеціальністю вже визначився?

     – Так, спеціальність "Комп'ютерна інженерія" ідеально підходить під мої інтереси: мені подобається дізнаватися, як саме працює комп'ютер чи будь-який інший пристрій.

  • Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

     – По-перше, я хочу змінити обстановку навколо себе, і переїзд в інше місто для цього підходить ідеально. Звісно, найбільше мене приваблює столиця. По-друге, друзі, які навчаються в Києві, порадили мені НУБіП України. Почитавши про цей університет та його факультет інформаційних технологій, їхні рейтинги, я обрав саме його!

  • Чим цікавишся окрім навчання?

     – Як я вже згадував, займаюсь у "Барсі" та граю за однойменну футбольну команду. Беру участь “КВН 6-ї школи”, “Дні самоврядування”, “Читальних вечорах” і численних інтелектуальних змаганнях – брейн-рингах та олімпіадах. Окрім футболу та позакласної діяльності, займаюся на курсах, де вивчають розборку та зборку різних пристроїв комунікації. Це можуть бути як радіоприймачі, так і телефони та комп'ютери.

  • Про що мрієш?

     – Мрія це така річ, що чим більше людей про неї знають, тим менше шансів на її здійснення. Впевнений, кожен мріє про міцне здоров'я, щасливу сім'ю та блискучу кар'єру!
 

Розмовляла Олена Глазунова

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook