Кафедра землеробства та гербології: оновлення матеріальної бази – важливий крок до поліпшення якості навчання

13 січня 2019 року

Відомо, що якість навчального процесу в значній мірі залежить від стану матеріальної бази навчальних та наукових лабораторій в яких ведеться підготовка майбутніх фахівців. На кафедрі землеробства та гербології цьому питанню приділяється важливе значення. Так в процесі підготовки до нового навчального року проведено ремонт навчальної лабораторії сівозмін. Закуплені сучасні прилади, що використовуються в науковій роботі та навчальному процесі. Постійно оновлюється програмне і методичне забезпечення дисциплін, за викладання яких відповідає кафедра.

В останні дні 2018 року надійшло обладнання для оновлення навчальної лабораторії агрофізики ґрунту. Співробітниками кафедри проведені роботи по демонтажу старих та встановленню нових лабораторних столів. На студентів в другому семестрі чекає приємний сюрприз – продовжити навчання практично в новій лабораторії.

З впевненістю можна сказати, що проведена робота сприятиме покращенню навчального процесу і рівню підготовки майбутніх фахівців агрономічного профілю.

Микола Іванюк, доцент кафедри землеробства та гербології

Олександр Павлов, ст. викладач кафедри землеробства та гербології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook